It Girl Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

It Girl Rpg

Türkiyenin ilk ve tek It Girl Rpg sitesine Hoşgeldiniz!

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Taraf... ~

2 posters
YazarMesaj
Jenny Humphrey
Admin & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Jenny Humphrey

Lakap : J, Little J (by Blair Waldorf), Little Humphrey

Taraf... ~ Empty
MesajKonu: Taraf... ~   Taraf... ~ Icon_minitimePtsi Ocak 24, 2011 7:01 pm

Katılacaklar ; Jenny Humphrey x Tinsley Carmichael

Taraf... ~ HD-hilary-duff-18364879-100-100 x Taraf... ~ Megan-Fox-megan-fox-18451098-100-100
Hala Tinsley ile arkadaş olmayı düşünüyordum. Gurur yapmayı bırakıp olmalı mıydım, yoksa başıma gelecek bütün kötü şeyleri göğüslemeye çalışarak olmamalı mıydım?
Karar vermesi çok zordu. Bilirsiniz, gurur, sizin ruhunuzun en önemli parçalarından biridir. Size bazı şeyleri asla yaptırtmaz ve sizi zor durumda bırakır.
Ahır, böyle şeyleri düşünmek için en iyi yerdi bence.
Ayak sesleri ve ahırın kapısının itildiğini duydum. Kimin geldiğine bakmak için ayağa kalktığımda karşımdaydı.
Tinsley Carmichael...
Tinsley Carmichael
Admin & Ivy League Birliği Waverly Temsilcisi & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Tinsley Carmichael

Lakap : Tins, T.

Taraf... ~ Empty
MesajKonu: Geri: Taraf... ~   Taraf... ~ Icon_minitimePtsi Ocak 24, 2011 10:15 pm

Yeni altığım kovboy botlarını giymiş ahırlara doğru ilerliyordum. Şu günlerde neden atları bu kadar çok sevdiğimi anlamıyordum. Belki de okuldan atılmamı sağlayan sebeplerden birinin ağırda E yapmamız olmasın? Tabii tek suçu kendi üzerime almıştım.
Kendimi artık o kadar büyük bir sürtük olarak görmüyordum. Savaşları kazanmasını bilirdim. Fakat bunun kime yararı olurdu ki? Bana mı? Hiç sanmıyorum.
Ahırların kapısına geldiğimde içerden hareket sesleri duydum. Kim vardı acaba içeride? Kapıları açtığımda küçük Jenny karşımdaydı. Düşünceliydi.
Teklifimi düşünüyor olduğunu biliyordum. İçeri girdiğim de yine o düşmansı bakışlarını takınmıştı. Oysa ben sıradan bir kişiyi görmüş gibi davranıyordum. Eski it girl'e diktim gözlerimi.
''Selam Jenny. Atları sende seviyorsun galiba.. İnsanın içini rahatlatıyorlar'' dedim. Bunun üzerine kız bana delirmişim gibi bakıyordu. Omuz silktim ve bembeyaz atın yanına yaklaştım. Ben ona SnowGil (karların kızı) adını vermiştim.
Jenny Humphrey
Jenny Humphrey

Taraf... ~ Empty
MesajKonu: Geri: Taraf... ~   Taraf... ~ Icon_minitimePtsi Ocak 24, 2011 10:27 pm

"Selam Jenny. Atları sende seviyorsun galiba.. İnsanın içini rahatlatıyorlar."
Tinsley bana laf atacak sanmıştım oysa ki. Bu kadar içten davranmasına şaşırmıştım. Sonra kar beyaz atın yanına gidip onu sevmeye başladı. O kadar sevimli bir görüntü oluşturmuştu ki, bu beni gülümsetti. Tinsley bu kadar yumuşamışken, neden ona düşmanlık yapsaydım ki?
"Evet, onlar bence en harika hayvanlar. Çok görkemli ve sadıklar."
Bir süre daha Tinsley atı sevmeye devam etti ve ben de atı incelemeye koyuldum. Tanrım, ne harika bir yaratıktı. Yanına Tinsley'in harikalığını da ekleyince, insan kendini 'vay canına' demekten alıkoyamazdı.
"Ehm... Tinsley, sana birşey söylemek istiyorum."
Bunu bir anda söylemiştim ama kararımı vermiştim. Ona katılıyordum.
Tinsley Carmichael
Tinsley Carmichael

Taraf... ~ Empty
MesajKonu: Geri: Taraf... ~   Taraf... ~ Icon_minitimePtsi Ocak 24, 2011 10:38 pm

Atı severken her şeyi unutuyor ve onunla sanki bütünleşiyormuş gibi hissediyordum. Atlar benim için en hoş hayvanlardandı. Bir kere çok görkemli ve zarif bir yapıları vardı, ayrıca sadıktılar.
Bazıları gibi -Brett- arkalarından vurmuyorlardı insanları. Bu insanın canını oldukça acıtıyordu. Brett'ten neden intikam almıyordum? Çünkü arkadaşımdı, kankamdı.. Onu özlüyordum fakat ondan hiçbir zaman intikam almayacaktım.
Ne olmuşsa olmuştu. Fakat hepsi geçmişin tozlu izlerinden başka bir şey değildi. Bu yıl bunu anlamıştım işte. Ben onlar için kendimi feda edebilirken, onlar bir teşekkürü çok görüyorlardı. Sadece bir teşekkür beklemiştim oysa.
Bunun üzerine Jenny'nin sesini duydum.
"Evet, onlar bence en harika hayvanlar. Çok görkemli ve sadıklar." demişti. Evet, o da benim gibi düşünüyordu bu konuda. İşte arkadaş olmamızı istememin bir sebebi de buydu. Jenny insanları arkalarından vurmazdı. Ve belki ikimiz birleşirsek her şey bizim önümüze serilirdi.
Evet, tam olarak böyle olacaktı.
Bunu biliyordum.
"Ehm... Tinsley, sana birşey söylemek istiyorum." Jenny kararını vermişti galiba.
Sonunda karar verebildiğine gerçekten sevinmiştim. Tabii ki benim tarafımda olacaktı. Bunu anlamıştım yüz şeklinden.
Ama içini dökmek istiyorsa, buyursun döksün.
''Evet, Jenny?'' dedim ona dönerek.
Jenny Humphrey
Jenny Humphrey

Taraf... ~ Empty
MesajKonu: Geri: Taraf... ~   Taraf... ~ Icon_minitimeSalı Ocak 25, 2011 5:54 pm

"Şey..." diye başladım ama devamını getirmekte güçlük çekiyordum.
"Bunu söylemek, çok... tuhaf kaçacak. Özellikle yaşanan... onca... şeyden sonra."
Ah! Ne yapıyordum ben? Söylesem de bitseydi artık. Ama ben lafı uzattıkça uzatıyordum.
Tinsley ise sıkılmışa benzemiyordu.
"Ben seninle... arkadaş olmak istiyorum, Tinsley."
Şimdi yanımızda bizim kavgalarımızı seyretmekten zevk alan birisi olsa, 'YUH!' derdi kesinlikle. Ama... Bunu söyledikten sonra, artık kulağa o kadar tuhaf gelmiyordu bence.
Dengeler değişebilir. Tinsley ve benim için de böyle olmuştu.
Tinsley Carmichael
Tinsley Carmichael

Taraf... ~ Empty
MesajKonu: Geri: Taraf... ~   Taraf... ~ Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 5:47 pm

"Ben seninle... arkadaş olmak istiyorum, Tinsley." dediğinde Jenny bunu söylemekte oldukça zorluk çekmiş gibi gözüküyordu.
Fakat bu zorluk ilerde anlamsızlaşacaktı. Çünkü Jenny'e, eskiden düşmanım olsa bile güveniyordum. Umarım bu güvenimi sarsmazdı. Çünkü çok üzülürdüm. -tabii o kadar çok üzülmezdim, lafın gelişi-
Elimi uzattım. Ne yaptığımı gerçekten bilmiyordum. Ama Jenny biliyordu galiba, elimi kavradı. Yüzüme ufak bir tebessüm yayılırken o da bana gülümsüyordu.
''Dosttuz'' dedim.

Rp Out: Bitiriş senindir güzelim (:
Jenny Humphrey
Jenny Humphrey

Taraf... ~ Empty
MesajKonu: Geri: Taraf... ~   Taraf... ~ Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 9:03 pm

"Dostuz."
Gülümseyerek, "Dostuz," diye tekrar ettim. Beraber ahırın dışına çıktık.
Dışarıda birkaç kız vardı. Tinsley ile ahırdan beraber çıktığımızı gördüklerinde ağızları açık kaldı. Gülerek, "Neden öyle bakıyorsunuz?" dedim. Sonra Tinsley'in elini tuttum ve ellerimizi omuz hizasına kadar havaya kaldırdım. Kızlar mesajı almış olmalılardı ki, ışık hızıyla cep telefonlarını çıkarıp bunu herkese yaymak için mesaj yazmaya başladılar. Benden de hızlı yazıyorlardı.
"5 saniyede 16 cevap!" dedi birtanesi. 'Bu yeni bir rekor!' diye dalga geçecektim ki, vazgeçtim. Onlar gittiklerinde, Tinsley ile kahkahalara boğulduk.

RP bitmiştir...

Taraf... ~
1 sayfadaki 1 sayfası