Manhattan, havaalanında uçağın kalkış saatini bekliyordum. Evet, Manhattan'dan uzaklaşmak bana daha iyi gelcekti. Son yaşananlardan sonra artık buraya katlanamaz hale gelmiştim. Bu sabah Blair ve Dan'ne mesaj atmıştım. Roma'ya gideceğimi ve birkaç hafta sonra döneceğimi.
Roma'da Gossip Girl ve Manhattan sıkıtıntıları olmadan rahat rahat dinlenecektim ve kendimi toplayacaktım. Buna kesinlikle hakkım vardı. Uçağın kalkış anonunsunu duyduğum gibi ayaklandım ve bavulum ile birlikte uçağa gidilecek bölüme gittim. Arkama baktım. Manhattan'ın havaalanın büyük pencerelerinden tamamiyle görünüyordu.
Derin bir nefes aldım ve uçağın giriş bölümüne yöneldim. Bavulumu ve üstümü görevliler kontol ettikten sonra uçağa bindim ve yerime oturdum. Hostes yolculara yolculuk sırasında yapılması gerekenleri anlatıyordu bense penreceden Manhattan'nı izliyordum. Artık onu kaldıracak gücün kalmamıştı ve şimdi gidiyordum. Geri dönecektim ancak kendimi toparlayabilirsem. Bu düşünceleri aklımdan geçirirken uçak kalktı ve Roma'ya İtalya'ya doğru gitmeye başladı.