İlk kez ailem ile beraberdim. Uzun bir aradan sonra... Ama neden olduğunu bilmiyorum. Eminim ki gene bir planları vardı ve bende o planların içindeydim. Moskova'ya dönmemin tek sebebi - Manhattan'nı şimdein özlemiştim, kraliçeliğimi - büyükbabamdı. Annem ve babam isteseydi bir yolunu bulup bu plandan kaçabilirdim ancak büyükbabam gelmemi istemişti. Hoş o annem ve babamdan daha beterdi ama gene de onu hala sevebiliyordum. Sadece iki hafta Moskova'da olacaktım. Ailem - özellikle annem - okulumun olduğunu saat başı hatırlatıyordu.
Aslında biraz yanlız kalıp düşünmek bana da iyi gelecekti. Manhattan'da bahar yaklaşıyordu. Rusya'da ise buz gibi soğuk hava ve kar vardı. Banktan ayağa kalktım ve ellerimi havaya kaldırdım. O anda kar yağmaya başladı. Bunu seviyordum. Kar üstüme yağarken aklımda Manhattan'na döndüğümde daha iyi olucağım düşüncesi geçti. Evet öyle olacaktı. Herkes bana gıpta edecekti ve benim gibisi görmemiş olacaklardı. Ama bu haftalarımı Gossip Girl'den, erkeklerden (!) ve peşimde dolaşan kölelerimden ayrı geçirecektim.