It Girl Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

It Girl Rpg

Türkiyenin ilk ve tek It Girl Rpg sitesine Hoşgeldiniz!

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Vogue İngiltere.

YazarMesaj
Oksanochka S. Duscha
Vogue Baş Editör & Fotograf Çekme Klübünün Başkanı
Vogue Baş Editör & Fotograf Çekme Klübünün Başkanı
Oksanochka S. Duscha

Lakap : Oke.

Vogue İngiltere. Empty
MesajKonu: Vogue İngiltere.   Vogue İngiltere. Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 11:32 pm

Londra'daydım. Vogue İngiltere dergisi bana özel bir davet yollamıştı ve şimdi buradaydım. Toplantıdan çıktığım gibi güzel küçük bir kahveye gelmiştim. Elimde sıcak ve bol köpüklü bir kahve vardı. Manhattan'dan uzak olmak çok garipti. İçimde farklı bir his uyandırıyordu.
Annemin ölümünden beri bu kadar çalışır ve bir işi didikler olmamıştım. Annemin ölümü içimde bir şeyin uyanmasını sağlamıştı. Vogue için çok çalışıyordum. Dergimin yeni sayısını Londra'da hazırlamaya karar bile vermiştim. Tabi bundan dergi çalışanlarımı da haberdar etmiştim. Ona göre dergi için hazırlanacaklardı.
Hem bahar yaklaşırken Londra'nın havası bile güzelleşiyordu. Londra hep yağmurlu ve kasvetlidir ancak bu geldiğim son günlerde havası çok güzeldi. Güneş bazen bulutların arasından çıkıyor ve bize gülümsüyordu.Kahvemden bir yudum daha aldım ve masadaki Vogue İngiltere'nin dergisine göz atmaya başladım. Londra çok farklıydı.

Vogue İngiltere.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Vogue Sayı 5
» Vogue Sayı 1
» Vogue Sayı 2
» Vogue Sayı 4
» Vogue Sayı 3