It Girl Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

It Girl Rpg

Türkiyenin ilk ve tek It Girl Rpg sitesine Hoşgeldiniz!

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dedikodu kazanı yine kaynıyor...

YazarMesaj
Gossip Girl
Gossip Girl
Gossip Girl
Gossip Girl

Lakap : Gossip Girl

Dedikodu kazanı yine kaynıyor... Empty
MesajKonu: Dedikodu kazanı yine kaynıyor...   Dedikodu kazanı yine kaynıyor... Icon_minitimePaz Şub. 13, 2011 11:55 pm

Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.

Yeni yılınız kutlu olsun millet! Yeni yıl, bize tabii ki de yeni dedikodular da getirdi. Tamam tamam, anlatmaya başlıyorum!
Yeni yıl balosu, görkemli bir otel olan, Chuck Bass'ın oteli Palace Hotel'de yapıldı. Neler olmadı neler. Herkes sıradan bir gece olacağını düşünüyordu ama hayır; kızların sevgilisi Nathaniel Archibald'a içki iyi gelmedi. Sarhoş oldu ve süper seksi kızımız Tinsley Carmichael'a saldırıda bulundu. Evet, onu az kalsın taciz edecekti. Kahraman Chuck Bass yardım çığlığına yetişti ve Nate'e şöyle sağlam bir yumruk attı. Herkes panikledi ve güzelim yeni yıl gecesi mahvoldu. En azından Tinsley için. Tinsley olayın şokundan bir süre kurtulamayacağa benziyor. Ama bakarsınız Chuck Bass sayesinde şoku daha kolay ve kısa sürede atlatabilir. Serena Van Der Woodsen için de kötü şeyler oldu. Nate ile ayrıldılar -evet kızlar çığlıklarınızı duyabiliyorum; Nate Archibald boşta!
Serena demişken, eski aşkın yeniden alevlendiğini mi görüyorum? Kim mi? Tabii ki de Dan Humphrey'den bahsediyorum. Geçen gün birlikte görüldüler. Bence kıvılcımlar yakında bir yangına dönüşecek.
Dikkatimden kaçmayan bir olay daha; Anika Rose Hartmann'ı tanıyan var mı? Manhattan'a yeni gelen kızımız. Seksilikte diğer YDY kızlarından aşağı kalır yanı yok. Ama diğerleri gibi pek başkalarına rakiplik yapmıyor. Ama geçen gün Rosemary ve Will gibi, onun da küçük bir sevgilisi olduğunu öğrendim. Bir Waverly baykuşu olan Heath Ferro ile çıkıyorlardı. En azından biz öyle sanıyorduk. Fakat sıkı durun; bu Heath Ferro'nun planladığı bir düzmeceden başka birşey değilmiş! Heath meğer biraz konuşulmak istiyormuş, ve Anika'yı da bu işin içine sokmuş. Ama Anika en sonunda patlamış ve orada olan kişilerin görgü tanıklığı ile, herşeyi itiraf etmiş! Heath'ın planı da haliyle altüst olmuş. Yazık sana küçük Heath! Ayrıca, görgü tanıklarımız, o gün Butter Restaurant'ta Nate'in de olduğunu söylüyor. Bakarsınız, çakma da olsa bu ayrılık, yeni bir ilişkinin başlangıç habercisi olabilir. Siz ne dersiniz? Sanırım yeni kızımız kendinden bir hayli söz ettireceğe benziyor. Bol şans, Anika!
Bu arada, görgü tanıklarına göre, Eliza bir ara Heath'ın elini tutmuş! Acaba yeni bir aşk da onlar için mi doğuyor dersiniz? Gelişmeleri merakla bekliyoruz.

And who am I? That's one secret I'll never tell. You know you love me.
xoxo, gossip girl.
*

Dedikodu kazanı yine kaynıyor...
1 sayfadaki 1 sayfası