| Planlar Planları Doğurur. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tinsley Carmichael Admin & Ivy League Birliği Waverly Temsilcisi & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 104 Lakap : Tins, T. Kayıt tarihi : 05/10/10 Nerden : Manhattan/Waverly Akademisi :D
| Konu: Planlar Planları Doğurur. Paz Şub. 20, 2011 12:56 am | |
| Palace Hotel'a tekrar adım attığımda yine içimi o tarifi anlamsız korku kapladı. Sanki bir daha Nate bana saldıracakmış gibi geliyordu ve bu gözlerimin yanmasını sağladı. Evet, hala o garip şoktaydım. Ama kendimi koruyup, bu ateşe ateşle cevap verecektim. Çünkü ben buydum. Tinsley Carmichael. Planlarımdan birinci kısmını uygulamaya koymuştum. Şimdi sıra ikinci kısma gelmişti ve benim en çok bu ikinci kısımda zorlanacağımı düşünüyordum. Kapıdan girince güvenlik yüzüme anlamlı bir ifadeyle baktı. Bu yanmış olan gözlerimi daha da acıtmaya yetmişti. Herkes duymuştu. Herkes biliyordu. Bu beni mahvediyordu. ''Neye bakıyorsun sen öyle?!'' dedi arkamdan gelen bir ses. Bu sesi çok iyi tanıyordum. Bu Chuck Bass'tı ve limuzininden yeni iniyordu. Beni farketmiş ve yanıma gelmişti. Güvenlik korkuyla yerine sinerken Chuck'a teşekkür dolu bakışlarımdan birini fırlattım. O ise kafasını eğdi. Gözleri merak doluydu. İçeriye girdik. Chuck'un gözlerinde ki merakı görebiliyordum. ''Öncelikle her şey için teşekkür ederim.. Beni kurtardın'' diye başladım. Sonra elini kaldırıp beni susturdu ve bar bölümüne geçip bir tabüreye oturduk. Chuck'un söyleyeceklerini çok merak ediyordum. İlk başta özrümü kabul etmesini ve benim bu sebepten ötürü buraya gelmeyeceğimi yüzüme vurmasını bekliyordum. Böylelikle eski Chuck Bass'ı görecektim. Ve her şeyi halledecektik. Ve planlarım karşılığın da ona çok istediği şeyi verecektim. | |
|
| |
Chuck Bass İş Adamı & Ivy League Yönetim Kurulu Başkanı
Mesaj Sayısı : 44 Lakap : Chuck. Kayıt tarihi : 03/01/11 Nerden : NYC
| Konu: Geri: Planlar Planları Doğurur. Paz Şub. 20, 2011 1:09 am | |
| Tinsley'yi burada görmek beni şaşırmıştı. Kapıda güvenlikçinin ona bakan yüz ifadesini gördüğümde ise içimi bir kızgınlık kapladı. ''Neye bakıyorsun sen öyle?!'' dedim. Güvenlikçinin yüz ifadesi korku ile irkilmişti. Tinsley'ye doğru yaklaşırken kafamı eğdim. Burası ona o geceyi hatırlatıyor olmalıydı. Peki buraya neden gelmişti? Planları olduğu kesindi ve bu hiçte iyi değildi. Eğer Tinsley'yi şu kadarcık tanıdıysam intikamını çok kötü alırdı. ''Öncelikle herşey için teşekkür ederim.Beni kurtardın.'' Elimi havaya kaldırıp onu susturdum ve bar bölümüne geçip bir tabureye oturduk. Fransa'dan döndüğümde aklımda tek birşe vardı. Eski Chuck Bass geri dönmüştü. ''Özrünü kabul ediyorum. Hatta bu benim için bir vazifeydi ancak buraya gelmen için bir sebeb olamaz. Bu sebebten ötürü buraya gelmedin değil mi?'' | |
|
| |
Tinsley Carmichael Admin & Ivy League Birliği Waverly Temsilcisi & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 104 Lakap : Tins, T. Kayıt tarihi : 05/10/10 Nerden : Manhattan/Waverly Akademisi :D
| Konu: Geri: Planlar Planları Doğurur. Paz Şub. 20, 2011 7:42 pm | |
| Evet, Chuck kesinlikle eski benliğini şu gittiği.. Neresiydi orası? Her neyse. Bulmuştu işte. Yüzüme tarifi imkansız bir gülümseme yayıldı. Evet dostluğumuz uzun senelerden beri vardı. Ve ben daha fazlasını istememle bu biraz daha artmıştı. Fakat beni bu kadar iyi tanıyabilmesi.. Şaşırtıcıydı. ''İstediğim.. '' diye konuya başlamıştım ki barmen yanımızda bitti. Chuck ona en kötüsünden bir bakış atıp viski isterken ben hiçbir şey almamakla yetindim. Buna şaşırmıştı. ''Ne o, yoksa içkiyi bıraktın mı?'' dedi gergin havayı yoketmeye çalışarak. Bense gözlerimi devirdim. ''Bak Chuck, sadete gelmek istiyorum.. Daha kısacası, intikam istiyorum'' dedim ona ciddi bir bakış atarak. Chuck ne dediğimi kavramış olduğunda yüzünde bir şekil oluştu. Bu şekil, merak, endişe ve şaşkınlık gibi duygulardan oluşuyordu. Yüzünde ki ifadeden bana direk hayır diyeceğini biliyordum. Fakat benim elimde de çok iyi bir koz vardı. Tehtit felan değil, yardımlaşma diyelim biz bu koza. Chuck bu teklifimi duyduğu an direk kabul edecekti. Çünkü o resmen aşıktı! Ve bu canımı acıtmıyordu, sadece entrikalarıma bol bol kazanç sağlıyordu. Evet, aşk böyle bir şeydi işte. Kimi aşkı için her şeyi yapar, kimi de yapmaz. Chuck aşkı için her şeyi yapabilecek bir adam. Ne kadar pislik olduğunu söyleyip durursa dursun, aslında o iyilerden biri. Sadece bunu kendisine itiraf etmekte zorlanıyor. Aynı The Vampire Diaries dizisinde ki Damon Salvatore misali. Ama tek bir fark vardı. Chuck hiçbir zaman asıl karakter kadar kötülük saçmadı etrafa. Chuck her zaman küçük entrikalar peşinde koşan biriydi. Ben de daha düne kadar öyleydim. Fakat artık her şeyi, herkesi unuttum. Kalbimde ki, değer ver ama entrikanın yerini de bil felsefesi değişti artık. Bunun yerine yerini, Öl ya da öldür, felsefesi aldı. Çünkü bu gerekiyordu, çünkü ben Tinsley Carmichaeldim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Planlar Planları Doğurur. Paz Şub. 20, 2011 10:31 pm | |
| İntikam. Bunu tahmin etmeyliydim. Nate'in ona yaptıklarından dolayı ondan intikam almak istediği belliydi. Yüzünde ki ifadelere bakılırsa ''hayır'' diyecemği görür gibiydi. Eğer aklında planlar varsa hayır desem bile bana bir teklif sunalacağı belliydi. Peki kötü Chuck ne yapardı? Tinsley'nin yüzünde ki şaşkınlığı görmeyi isterdi? Aşktan tamamen soyutlanmış bu Chuck artık herkesi şaşırtabilirdi. ''İntikam. Şöyle bir düşünüce aslında senin durumunda olan herkes intikam ister. Ama bu intikamların bazıları hafif bazıları çok ağır olur ve senden bekledğim en ağır olanı... Peki böyle bir intikamın hazır mı?'' Tinsley'nin yüzünde ki şaşkınlığı görebiliyordum. ''Ya da daha önemlisi benim bu intikamda ki çıkarım ne olacak?'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Planlar Planları Doğurur. Paz Şub. 20, 2011 10:38 pm | |
| ''Böyle bir planım hazır'' dedim şaşkınlıkla. Chuck oldukça değişmişti. Ve herkes onun bu halini sevmeyebilirdi, fakat benim oldukça hoşuma gitmişti. Yani eski Tinsley'in hoşuna gitmişti. Şeytani gülümsemem yüzüme yayılırken Chuck'un planımı ve çıkarını merak ettiği göz önündeydi. ''Öncelikle, yapacağımız önemli işin karşılığında sana en çok istediğin kişiyi vereceğim. Blair'i.'' dedim. Bunun üzerine şaşkınlık sırası ondaydı. Evet, buna inanmayabilirdi. Fakat ben ona Blair'i verebilirdim. Çünkü Manhattan'ın en gözde entrikacısı kimdi? Tabii ki de ben. Ve yapamayacağım şey yoktu. Bunu herkes bilirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Planlar Planları Doğurur. Paz Şub. 20, 2011 10:43 pm | |
| Blair. Onu bana nasıl verebilirdi ki. Şaşkınlığımı görür gibiydi. Tinsley, Blair ile hiç anlaşamazdı ama eğer planlarında başarılı çıkarsa Blair yeniden benim olabilirdi. Tani hemen ona aşık olan adama dönmeyecektim. Artık sıra bendeydi ve biraz onu süründürmekten ne çıkardı ki. Yüzümde bir gülümseme ile Tinsley'ye baktım. ''Blair ha. Bunu nasıl yapacaksın Tinsley?'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Planlar Planları Doğurur. Paz Şub. 20, 2011 10:47 pm | |
| Yüzüme bir gülümseme yayıldı. Dart taktasını tam ortasından vurmuş gibi hissediyordum. Chuck benim bu planımı beğenmişti. Bir an kabul etmeyeceğini sanmıştım. Ama bu hayalden başka bir şey değildi. Chuck gözlerini gözlerime dikmiş ve cevabımı bekliyordu. Bense ona yaklaştım kulağına eğildim ve fısıldadım. ''Üzümünü ye, bağını sorma. Bu işte Blair ile beraberim. Eğer intikam oyunuma katılırsan, kesinlikle ikiniz tekrar birleşeceksiniz'' dedim. Sonra geri çekildim ve Chuck'un içkisini alıp kafama diktim ve gülümsedim. ''Kararını verdiğinde beni ara'' dedim ve arkamı dönüp bardan çıktım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Planlar Planları Doğurur. Paz Şub. 20, 2011 10:50 pm | |
| Arkasından sadece gülümseyebiliyordum. Evet, intikamı acı olacaktı ve benim yarım etmemler beraber buna ulaşacaktı ve bende payımı alacaktım. Barmene döndüm ve bir içki koymasını daha söyledim. O içkimi hazırlarken bende Blair'i düşünüyordum. Evet, bu kez biz mutlu sona ulaşacaktık.
RP BİTMİŞTİR. | |
|
| |
| Planlar Planları Doğurur. | |
|