| Fotograf Çekme Vakti. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eliza Morton Queen & Constance Billard & III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 48 Lakap : Queen E Kayıt tarihi : 20/01/11 Nerden : Moskova / Rusya
| Konu: Fotograf Çekme Vakti. Paz Şub. 20, 2011 1:01 am | |
| Central parka doğru klüble beraber ilerliyorduk. Elimde büyükbabamın hediye ettiği fotograf makinesi vardı. Biraz klasikti amabenim için paha biçilmez bir değeri vardı. Klüb sadece iki hafta önce açılmıştı. Neden kaydolduğumu bile bilmiyordum. Fotograf çekme klübü.
- Spoiler:
Hafif bir rüzgar esti ve saçlarımı dağıttı ben saçlarımı düzeltmeye çalışırken klüb yürümeye devam ediyordu. Sonunda düzeldiğinden tamamen emin olunca etrafıma baktım. Klüb biraz ilerideydi. Tam yanı başımdan bir ses gelince irkildim ve sessin geldiği yöne doğru baktım. Sarışın bir kız fotograf çekmekle meşguldu. Makninenin objektifi ile etrafa bakıyordu ve forograf çekiyordu. Sonunda objectifine ben takılınca durdu ve makineyi indirdi. Kız tanıdık geliyordu ama nereden tanıdğım bir türlü aklıma gelmiyordu. Sarı dalgalı saçları omuzlarından döklüyordu, mavi gözleri vardı ve etrafa - daha çok bana - büyük bir merak ile bakıyordu. Bir kraliçe edası ile konuşmaya başladım. ''Meraba. Ben Eliza.''
| |
|
| |
Callie Vernon Waverly Akademisi & III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 36 Lakap : C , Caly Kayıt tarihi : 26/11/10 Nerden : Georgia Eyaleti
| Konu: Geri: Fotograf Çekme Vakti. Paz Şub. 20, 2011 1:19 am | |
| "Meraba. Ben Eliza." "Callie." diye karşılık verdim. Düşünürmüş gibi "Çok tanıdık geliyorsun." dedim.
Easy'i kafamdan atabilmek için hobiye ihtiyacım vardı. Alışveriş yapmaktan başka. Bende bana en yakın şeye, yanı fotoğraf çekmeye yönelmiştim. Baya eğlenceliydi. Ve kesinlikle onu unutturuyordu. Easy'le ayrıldığımızdan beri çok zayıflamıştım. Bunu bilmem sık tartıldığımda değildi, bir ay önce aldığım beyaz askılı elbisemin askıları iki de bir düşmesindendi.
Kıza gülümsedim. Klüp üyelerine yaklaşarak "Hangi okul?" dedim. Onu tanımak istiyordum, çünkü klüpte gruplaşmalar vardı. Genelde grupların içinde olmama rağmen bu sefer dışlanmıştım. Ve gözlemlediğim kadarıyla o da. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 48 Lakap : Queen E Kayıt tarihi : 20/01/11 Nerden : Moskova / Rusya
| Konu: Geri: Fotograf Çekme Vakti. Paz Şub. 20, 2011 1:53 am | |
| ''Constance Billard. Constance'ın yeni kraliçesiyim.'' Yüzümde adeta kraliçe vari bir gülümseme vardı. Kaşlarının hafifçe havaya kalktıklarını farkettim. Belki de onu GG'de görmüşümdür. Haberi yapılan kızlardan olabilirdi. Tam o sırada klübün bizden uzaklaştığını farkettim. ''Yetişsek iyi olacak.'' Birlikte klübün arkasından yürümeye başladık. Klübün önünde Oksa vardı. İki hafta önce yapılan şeçimde o çıkmıştı ve böyle hayırsever bir ortamda olduğu için mutlu olduğunu falan söylemişti. Başkan yardımcısı ve diğer sorumlu kişileride o şeçecekti. Sergide ve açık arttırmada görevli kişileri... Şöyle bir düşününce açık arttırmayı benim yapabileceğimi farkettim. Oksa, ile iyi anlaşıyordum ve o görevi bana vermesini söyleyebilirdim. Paraların içinde yüzmek...Kafamı kaldırıp Callie'ye baktım. Düşüncelere dalmış gibiydi. ''Peki sen hangi okuldasın?'' | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 36 Lakap : C , Caly Kayıt tarihi : 26/11/10 Nerden : Georgia Eyaleti
| Konu: Geri: Fotograf Çekme Vakti. Paz Şub. 20, 2011 2:51 am | |
| "Waverly." dedim kısaca, çünkü o sırada suyun üstüne düşen görüntüye takılmıştım. "Biraz yana kayar mısın?" dedim. Ve kendimi suya yansıtmadan o görüntüyü çektim. - Spoiler:
Harika bir fotoğraftı. Çok mutlu olmuştum. Bana gülümsediğini fark edip bende ona gülümsedim. "Sen herhalde Tinsley'i tanıyorsundur?" dedim mutlu mutlu. Kafasını salladı. Elbisemin askılarını bir kez daha düzelttim. Diğer fotoğrafçılardan uzaklaşmıştık yine. Bu kez acele etmedik. Yavaş yavaş yürüyorduk. | |
|
| |
| Konu: Geri: Fotograf Çekme Vakti. Paz Şub. 20, 2011 4:32 pm | |
| Cental Park gçerketen Manhattan'da bulunan en güzel, en harika yerdi. Burası sanki bambaşka bir Dünya'ya açılıyordu. Evet, şuan içinizden eminim acımasız, sürtük Eliza'ya ne oldu diyorsunuz? O hala burada ancak şuan başka bir Eliza modundayım.Elimde ki fotograf makinesini tuttum ve bir fotograf daha çektim. - Spoiler:
Fotograf çekmekte aslında o kadar yetenekli değildim. Anı yakalayamazdım. Sadece çekerdim ama bu bile bana bir huzur veriyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Fotograf Çekme Vakti. Paz Şub. 20, 2011 10:47 pm | |
| Nehrin karşısındaydık. Ve gerçekten çok güzeldi. Bu geziler dünyadaki güzellikleri de görmemizi sağlıyordu. Nehirde iki yaşlı çift, şu kiralana bilen küçük kayıkta kürek çekerek ilerliyorlardı. Arkası ormanlıktı ama ormanlığın arkasında New York binaları gözüküyordu. Sanki bir ressamın hayal gücünden çıkmıştı. Çok güzeldi.Click!- Spoiler:
Gözümü, objektiften uzaklaştırıp gerçek gözle dünyaya bakınca yanımda sadece Eliza vardı. "Diğerleri nerde?" diye sordum şaşırmış bir şekilde. O da bir fotoğraf çekiyordu. Gözünü objektiften kaldırdı ve etrafına baktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Fotograf Çekme Vakti. Paz Şub. 20, 2011 10:58 pm | |
| ''Sanırım, bu doğa harikası yüzünden onları kaybettik. Her neyse Oksa birşey demez. Onunla arkadaşım ve olmayışımız hiç bir şeyi etkilemez.'' Yüzünde garip bir ifade belirdi. Oksa, dediğim anda ki yüz ifadesi onunla pek de iyi olmadığını gösterir gibiydi. ''Oksanochka Duscha. Tanıyorsun değil mi? Vogue'nun editörü. Hatta sahibi. Klübün başkanıda o.'' Callie'nin yüzü tamamen değişmişti. Gözleri adeta bir şeyi tarar gibi dolanıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Fotograf Çekme Vakti. Paz Şub. 20, 2011 11:04 pm | |
| "Şey... Biz onla kavgalıyız." dedim gözlerimi devirerek. "Ve tam da sevdiğim bir şey buldum ve sevmediğim şey buna engel olabilir." Ellerimi gözlerime götürdüm. "Ahh. Niye böyle olmak zorunda." dedim hafif sırıtarak. Hepte benim başıma gelirdi böyle şeyler. Komik bir durum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Fotograf Çekme Vakti. Paz Şub. 20, 2011 11:22 pm | |
| '' O kadar önemli değil. Oksa, nefret edemeyecen kadar iyi biridir. Tabi onunla kıyafet yarışına girmediysen, bu konuda çok katı.'' Callie'nin yüzünün solması ile kıyafet kavgası yaptıklarını anladım. ''Önemli dğeil? Oksa, benim arkadaşlarımdan bir sorun olacağını sanmıyorum.'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Fotograf Çekme Vakti. Paz Şub. 20, 2011 11:45 pm | |
| "Umarım." dedim masum masum. Yürümeye devam ettik. Yürürken harika saflıkta bir çiçek gördüm. Tam çekecektim ki yanımdan bir "Click." sesi duydum. Eliza çekmişti. Gözlerimi objektiften ayırmadan "Çok güzel değil mi?" dedim. Arkasından bende çektim. Click!
- Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: Fotograf Çekme Vakti. Paz Şub. 20, 2011 11:51 pm | |
| ''Evet, çok güzel.'' Güneşin turuncu ışıkalrını farkettiğimde ise güneşin batmakta olduğunu farkettim. Zaman ne kadar hızlı geçmişti. Callie'ye döndüm ve ona güneş'in arkasından bıraktığı turuncu ve kırmızı ile karşımış gökyüzünü gösterdim. Ardından kolumda ki saate baktım. ''Sanırım burada bu güzel işi bitirme vakti.'' Callie'nin yüzünde hafif bir üzüntü belirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Fotograf Çekme Vakti. Ptsi Şub. 21, 2011 12:05 am | |
| "Haklısın. Waverly'e dönmeliyim." dedim. Hemen gösterdiği gün batımının fotoğrafını çektim. Click!- Spoiler:
Onunla bu gün tanışmamıza rağmen, kendimi ona çok yakın hissediyordu. "Tanıştığıma memnun oldum, Eliza." dedim gülümseyerek. | |
|
| |
| Fotograf Çekme Vakti. | |
|