It Girl Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

It Girl Rpg

Türkiyenin ilk ve tek It Girl Rpg sitesine Hoşgeldiniz!

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Üçlü Arasında ki Anlaşma.

3 posters
YazarMesaj
Chuck Bass
İş Adamı & Ivy League Yönetim Kurulu Başkanı
Chuck Bass

Lakap : Chuck.

Üçlü Arasında ki Anlaşma. Empty
MesajKonu: Üçlü Arasında ki Anlaşma.   Üçlü Arasında ki Anlaşma. Icon_minitimePaz Şub. 20, 2011 11:32 pm

Butter'ın barında oturmuş barmennin verdiği içkileri içiyordum. Kolumda ki saatime baktım. Geç kalmışlardı. Butter'ın kapısına döndüm. Nerede kalmışlardı? İçimden söylenirken içkimi bir kez daha içtim. Tam bu sırada Tinsley ve Blair (!) kapıda belirdi. Tinsley'nin Blair'i buraya nasıl getirğidini merak ediyordum. Tinsley beni görünce Blair ile bana doğru yaklaşmaya başladılar. Güzeller güzeli (!) Blair.
Yanımda ki taburelere geçtiler. Tinsley barmene bir içki söylerken ben de Blair'a baktım. Kraliçelikten kalma bakışları ve tavırları hala üstündeydi. Buraya döndüğümden beri ilk onu görünüyordum.
Blair Waldorf
Ivy League Yale Üyesi & Yale Üniversitesi & I. Sınıf
Blair Waldorf

Lakap : Quenn B, Queen Bee, B, Waldorf.

MesajKonu: Geri: Üçlü Arasında ki Anlaşma.   Üçlü Arasında ki Anlaşma. Icon_minitimePaz Şub. 20, 2011 11:38 pm

Aman tanrım! Chuck?! Tinsley ile anlaşmamızda bu yoktu ama planın böyle olmasını biliyormuş gibi davrandım. Her zaman ki gülümsememi yüzüme takındım ve Chuck'ın bana bakışlarını görmezden gelmeye çalıştım. Çantamı sandalyenin arkasına astım ve oturdum. Chuck'la bu kadar yakın olmak beni rahatsız ediyordu. Çok tatlı gözüküyordu. Ama bu düşünceleri ona belli etmeme konusunda kararlıydım. Tinsley'e döndüm ve "Ee?" dedim.
http://www.revenge.com
Tinsley Carmichael
Admin & Ivy League Birliği Waverly Temsilcisi & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Tinsley Carmichael

Lakap : Tins, T.

MesajKonu: Geri: Üçlü Arasında ki Anlaşma.   Üçlü Arasında ki Anlaşma. Icon_minitimePaz Şub. 20, 2011 11:42 pm

Chuck ve Tinsley şu küçük aşıklar gibiydiler. Ama ikisinin ilacını biliyordum. Onlara biraz çekim biraz dokunuş ve kıvılcım gerekiyordu. Bunu yapabileceğimi çok iyi biliyordum. Ama önce şu aklımda ki planı onlara aktarmam lazımdı.
''Chuck senden oldukça çok uyuşturucu ve yasak bir sürü madde satın almanı istiyorum. Tabii ki hepsinin parasını Nate'ten ödeyeceğiz. Bu durumda devreye Blair girecek. Ve Nate'in kredi kartı şifresini bulup satın alma görevi ve eve bu yasak maddeleri yerleştireceğiz. Ve bir kaç tane de görgü tanığı satın alacağız'' dedim sanki normal bir şey söylüyormuş gibi.
Bunun üzerine ikisinin de ağzı açık kalmıştı. Evet, Tinsley geri dönmüştü. Hem de şimdi, şu saatte. Bunun şerefine içkimi havaya kaldırdım.

En son Tinsley Carmichael tarafından Paz Şub. 20, 2011 11:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Chuck Bass
Chuck Bass

MesajKonu: Geri: Üçlü Arasında ki Anlaşma.   Üçlü Arasında ki Anlaşma. Icon_minitimePaz Şub. 20, 2011 11:45 pm

Vay canına! Bu kadar fazlasını bile Tinsley'den beklemiyordum. Pardon. Beklememe gerekir. O Tinsley Carmichael'di ve planı tamamen Nate'in işini bitirecek cinstedndi. Eski dostum senin için üzgünüm ama yaptıkların artık çok fazla oldu. Yüzümde bir gülümseme ile Tinsley'nin havaya kaldırdığı içkiye kendi içkimide uzattım. Bakalım Blair bu konuda ne düşünüyordu?
Blair Waldorf
Blair Waldorf

MesajKonu: Geri: Üçlü Arasında ki Anlaşma.   Üçlü Arasında ki Anlaşma. Icon_minitimePaz Şub. 20, 2011 11:57 pm

İçim burkuldu. O.. Hapishaneye gidebilirdi. Eğer yakalanırsak bizde. Korkmuyordum. Ama yani o Nate'ti. Chuck'ın bunu nasıl kabul ettiğini anlayamamıştım. Demek bu kadar intikam almak istiyordu. Tamam beni aldattı, Serena'yı falan. Belki onu da aldattı. Ama Nate zor günler geçirdi. Onun yanında olmalıyım diye düşündüm. En azından ben. Çanta mı elime aldım. "Chuck.." dedim inanamıyormuş gibi. İntikam almak istiyordum ama böyle değil. Tinsley durumu anlamıştı. O da çok ciddi olduğunu anlamıştı.
Tinsley Carmichael
Tinsley Carmichael

MesajKonu: Geri: Üçlü Arasında ki Anlaşma.   Üçlü Arasında ki Anlaşma. Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 12:04 am

Blair demek ki çok korkmuştu. Ama benim intikamlarım ya okuldan atardı, ya da hapse sokardı. Ama Blair Nate'in bu işin içinden sıyrılacağını düşünmemişti ya da düşünmek istememişti.
''Hadi ama Blair! Nate'in büyükbabası kafa adam. Onu kesinlikle ordan çıkartır. Biz sadece bu olayın duyulmasını sağlayacağız'' dedim.
Bunun üzerine yüzünde ki kararsızlığı görebiliyordum. Ama kesinlikle bizimle beraber olacaktı. Çünkü hem Chuck'ı hala deli gibi arzuluyordu hem de Nate onu aldatmıştı.
''Bu arada, o seni aldatsın dursun Blair. Ve çevresinde ki herkesi. Tabii sen bunu kabullenebilirsin. Fakat duyduğuma göre eski kraliçe kabullenmek nedir bilmezdi. Bu kadar değiştiğini düşünmemiştim'' dedim.
Chuck Bass
Chuck Bass

MesajKonu: Geri: Üçlü Arasında ki Anlaşma.   Üçlü Arasında ki Anlaşma. Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 12:08 am

Tinsley'nin söylediklerinden sonra Blair'in yüz iafedesi tamamen değişmti. Aynan İngiltere Kraliçesinin yüzünü andıryordu. Blair'in yeniden yerine oturuken görürken içimde küçük bir mutluluk belirdi. Bu işin sonunu görebiliyordum.
Blair Waldorf
Blair Waldorf

MesajKonu: Geri: Üçlü Arasında ki Anlaşma.   Üçlü Arasında ki Anlaşma. Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 12:29 am

Tinsley söyledikleri gerçekten doğruydu. Yerime oturdum ve "Hadi şu pisliğin işini bitirelim." dedim her zaman ki kraliçe gülümseyişim ile. Tinsley'de şeytanca gülümsüyordu. Ama Chuck daha çok bir şeyler hayal ediyor gibiydi. Çantamı yine sandalyeme astım. İntikam.
Tinsley Carmichael
Tinsley Carmichael

MesajKonu: Geri: Üçlü Arasında ki Anlaşma.   Üçlü Arasında ki Anlaşma. Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 12:36 am

Aslında bu ikiliyle takılmayı sevmiştim. Ve tabii bu ikiliyle oyun oynamakta çok zevkli olacaktı ve bu ilk oyunumuzun kurbanı olacak Nate için çok üzülüyordum(!) Her neyse içkilerimizi yudumlarken üçümüzde düşünüyorduk. Blair de benim gülümseyişime karşılık vermişti. Belki ileride mükemmel bir dostluk kurabilirdik. Ve bu insanları kesinlikle korkutmaya yeterdi.
''İtiraf edin, beni seviyorsunuz'' dedim Gossip Girl'in sitesinde ki o meşhur yazıyı taklit ederek. Bunun üzerine ikiside gülümsedi.
Chuck Bass
Chuck Bass

MesajKonu: Geri: Üçlü Arasında ki Anlaşma.   Üçlü Arasında ki Anlaşma. Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 12:39 am

İçkilerimizi yudumlarken bende Blair'i izliyordum. Tinsley'de bunu farketmiş gibi küçük bir kahlaha attıktan sonra Blair'a döndü. Blair'da bana bazen kaçamak bakışlar atıyordu. Hemen yanımda oturması beni adeta çıldırtıyordu. Eski günlerimizi hatırlıyordum.
Blair Waldorf
Blair Waldorf

MesajKonu: Geri: Üçlü Arasında ki Anlaşma.   Üçlü Arasında ki Anlaşma. Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 10:39 pm

İçkimin son yudumunu da içtikten sonra Blair gülüşümle "Kredi kartı şifresi yarına kadar hazır olur." dedim. Çantamı tekrardan elime aldım ama bu sefer geri koymıyacaktım. "Au revoir." dedim iyi denilebilecek Fransız aksanım ile. Kapıya doğru yöneldim. Yaptıklarımız hakkında Serena ne düşünür diye geçirdim aklımdan. Herhalde o da severdi bu planı. Ama yinede ona söylememekte fayda vardı. N'olur n'olmaz.
Tinsley Carmichael
Tinsley Carmichael

MesajKonu: Geri: Üçlü Arasında ki Anlaşma.   Üçlü Arasında ki Anlaşma. Icon_minitimeSalı Şub. 22, 2011 10:23 pm

Blair gittikten sonra Chuckla yalnız kalmıştık ki bir zaman öncesi olsa buna sevinirdim. Ama artık buna sevinemeyeceğimi biliyordum. Çünkü o artık benim için bir dost gibiydi. Her neyse. Mekandan tüyme zamanım gelmişti. Yapmam gereken dünya kadar işim vardı. ''Neyse Bass güzel bir geceydi. Şimdi gitmem gerek. Planlamam gereken entrikalar var'' dedim ve sırıtıp çantamı alıp mekandan çıktım.

Üçlü Arasında ki Anlaşma.
1 sayfadaki 1 sayfası