| Waverly'e 2. Carmicheal. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sydney Carmichael Waverly Akademisi & II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 26 Lakap : Syd. Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Paris-
| Konu: Waverly'e 2. Carmicheal. Çarş. Şub. 23, 2011 10:22 pm | |
| Ziyaretçi Parkın'da oturup, kayıt işlemlerimin bitmesini bekliyordum. Güneş, pürüzsüz ve hafif bronz olan, tenimi ısıtıyordu. Hafif kokulu yaz çiçekleri etrafı sarmıştı. Imm.. Harika. Yaz gerçekten sorunsuz geçiyordu. En azından geçen okul dönemlerinden sorunsuzdu. Paris'te iki okuldan atılmıştım, hemde iki kez. Ve şunu anladım; fazla şansımı zorlamamalıymışım, bazı şeyleri fazla zorladığımda parayla bile düzelmeyebilirmiş falan.. Ve şimdi burada, Waverly'deydim. Tinsley'in seçtiği ve 3 yıl boyunca okuduğu okulda. Tabii oda az değildi, bir keresinde okuldan atılmasına ramak kalmıştı ki, para her şeyi düzeltti. Tinsley'i düşününce onu çok özlediğimi fark ettim. Acaba şimdi neredeydi? Blackberry'mi çıkarttım ve "Nerdesin pislik? .d" mesajını gönderdim. | |
|
| |
Tinsley Carmichael Admin & Ivy League Birliği Waverly Temsilcisi & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 104 Lakap : Tins, T. Kayıt tarihi : 05/10/10 Nerden : Manhattan/Waverly Akademisi :D
| Konu: Geri: Waverly'e 2. Carmicheal. Çarş. Şub. 23, 2011 10:31 pm | |
| Yazın habercisi olan içimi ısıtan güneşin ışıkları bütün bedenimi adeta kasup kavuruyordu. Simsiyah saçlarım şimdi çok daha siyah ve çok daha ürkütücü duruyordu ki insanlar bana korkarak bakıyorlardı. Bazıları saçlarım için ''yele gibi'' derlerdi. Ve bu tanım saçlarım için uyuyordu. Ben uzun saçları severdim, hangi renk olması önemli değildi. Aynı Sdyney'in saçları gibi. Onu düşününce birden içimi özlem kapladı. Paris'e gitmiş ve 3 kez okuldan atıldığını biliyordum. Annem en son bu e-postayı bana göndermişti. Onun yanımda olmasını gerçekten o kadar istedim ki.. İçimde ki burukluğu deliliği ve hırçınlığıyla tamir edecek tek kişi oydu.. Telefonumun titrediğini hissettim ve alıp baktım. Mesaj Sydney'den gelmişti. Yüzüme gülümsemem yayılırken parmaklarım tuşların üzerinde gezinmeye başlamıştı bile. ''Waverly de parkta oturuyorum, selamsız. Ne o buralarda mısın?'' yazdım ve gönder tuşuna bastım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly'e 2. Carmicheal. Çarş. Şub. 23, 2011 10:41 pm | |
| ''Waverly'de parkta oturuyorum, selamsız. Ne o buralarda mısın?''
Etrafıma hemen bir göz gezdirdim. Babasının önünden boynunu eğmiş.. ımm.. 2. sınıf öğrencisi, iki zıplayan sahte sarışın, aptal kız ve Tinsley. Aceleyle oturduğum yerden kalkıp, Tinsley'in yanına doğru ilerledim. Oda beni fark etti, ve sanki şok geçirmiş gibiydi. İkimizinde mutluluktan ağzı kulaklarına varmıştı. "Seni güzel sürtük!" deyip, Tinsley'in boynuna atladım. Ona hep bu tarz lakaplarla seslenirdim. Çünkü o benim biricik güzel sürtüğümdü. | |
|
| |
Tinsley Carmichael Admin & Ivy League Birliği Waverly Temsilcisi & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 104 Lakap : Tins, T. Kayıt tarihi : 05/10/10 Nerden : Manhattan/Waverly Akademisi :D
| Konu: Geri: Waverly'e 2. Carmicheal. Çarş. Şub. 23, 2011 10:48 pm | |
| Yanıma ilerleyen Sydney'i gördüğümde gözlerim resmen şaşkınlıktan kocaman açılmıştı. Kalbim acayip temizmiş ki Tanrı dileğimi kabul etmiş! Ki bu düşünceye inanmıyordum çünkü ben adi sürtüğün tekiydim. Bana sarıldığında "Seni güzel sürtük!" dedi ve sıkıca sarılmaya devam etti. Kıkırdarken bende ona, ''Güzel sürtüğün biricik biricik biricik tatlı ve kaltak kardeşi! Çok özledin be!'' dedim. Birbirimizden ayrılıp yüzlerimize bakıyorduk şimdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly'e 2. Carmicheal. Çarş. Şub. 23, 2011 11:27 pm | |
| Ayrıldığımızda "Bendee, vee sana bir sürprizim var!" dedim heyecanla. Önümüzdeki banklara oturduk. Tinsley'le eski çocukluk günlerimi hatırlıyordum. Şu temiz saf kızı. Şimdi de pek kirli sayılmazdım ama bunu kimse bilmiyordu. Tinsley meraklı gözlerle bana bakıyordu. O gözler eminim çoğu kişiyi ezip geçmişti. Hafif sırıtarak, "Yine okuldan atıldım!" dedim yarı utanç, yarı mutlu bakışlarımla. İlk başta güldü sonra, kızar gibi bir bakış attı, sonra ne kadar saçma olduğunu düşündü galiba, yine güldü. "Yüz ifadelerine karar ver artık!" dedim kıkırdayarak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly'e 2. Carmicheal. Perş. Şub. 24, 2011 10:50 pm | |
| Verdiği habere nasıl tepki vereceğimi şaşırmıştım. Normal bir abla olup kızmalı mıydım? Yoksa manyak bir abla olarak ona bu da geçer mi demeliydim? Yoksa sürtük bir abla olarak ona başka bir tepki mi verseydim? "Yüz ifadelerine karar ver artık!" dedi kıkırdayarak. Bunun üzerine uzun bir kahkaha attım ve ona tekrar sarıldım. ''Çok sevindim. Aynı zamanda da üzüldümde. Şimdi ne yapacaksın?'' diye sordum ve aynı zamanda da aklıma çok müthiş bir fikir geldi. ''Bura da kal! Senin dibimden ayrılmanı istemiyorum artık!'' dedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly'e 2. Carmicheal. Cuma Şub. 25, 2011 10:07 pm | |
| "Kaydımı yaptırdım bile." dedim sevinçle, mutluluk çığlıklarımız falan. Sakinleştiğimizde "Ee hayatını değiştiren.. Imm nasıl desem, graves, ıı, hah ciddi bir şey oldu mu görüşmeyeli?" dedim meraklı gözlerle. 3 yılın ardından ana dilimi neredeyse unutmuştum. Bir şey düşünüyordu. Ama anlatsam mı anlatmasam mı karar veremiyormuş gibiydi. Sıcak bir yüzle, "Hadi ama biz kardeşiz. Hatırladın mı?" dedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly'e 2. Carmicheal. Cuma Şub. 25, 2011 10:24 pm | |
| Sydney bana gülümsediğinde kendimi yine o mistik ev havası duygusuna kaptırmıştım. Kendime geldiğimde anlatmam gereken bir sürü şey olduğunu farkettim. Nerden başlayacağımı bilemeyerek anlatmaya başladım. İlk olarak Brett ve Callie ile ağırda E yaparken yakalandığımızı ve nerdeyse -ki ben atılmıştım- atılacağımızı anlattım. Ardından Chuck ile aramda olanları anlattım ve ardından Nate ile olanları anlattım. Son olarak Nate'e yapacaklarımı anlattım ve küçük kardeşimin neler düşündüğünü merak ederek gözlerine baktım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly'e 2. Carmicheal. C.tesi Şub. 26, 2011 1:01 am | |
| "Kardeşim.." dedim şaşırmış bir şekilde, sonra "Bendensiiiiin!" diye sarıldım. Telefonum çaldı, annemlerdi. "Alo?" "Kaydın tamam küçük sevimli cadım." "İyi." "N'oldu küs müyüz?" "Hayır." Tabi ki de küstüm. Okuldan atıldığımı öğrenince çektiği nutuğu unutacağımı sanmıyordu herhalde. Yok aile ittibarımızı zedeledin, seni aptal sarışın. Hıhhhh. Sinirr! "Peki, diğer cadım orada mı?" Tinsley'den bir ses yükseldi. "Hay lanet.." elbisesi banka takılmıştı. "Aa tatlım ağzını bozma. Söyle ona devamını getirmesin çok ciddi...." kulağımdan telefonu çektim. "İyi misin?" dedim Tinsley'e, başıyla onayladı. Telefonu yine kulağıma götürdüm. "...de yani öyle işte. Baban da bir keresinde öyle bir söz söylemişti..." telefonu yüzüne kapadım. Yoksa böyle devam -çok yaşamıştı- edecekti. Tinsley'in elbisesinde büyük bir yırtmaç oluşmuştu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly'e 2. Carmicheal. Paz Şub. 27, 2011 2:00 am | |
| Oruspunun teki olduğunu düşündüğüm annem bizi aramış ve o sırada her zaman ki gibi aksilikler ardı ardına gelişmişti ve her zaman ki gibi o lanet olasıcası kadından biraz daha nefret etmeme sebep olmuştu. Yalnız bu yırtmaç gibi yırtık, güzel gözüküyordu sanki. ''Bu kadından nefret ediyorum'' dedim sırıtırken. Sydney de kafasını hafice salladı düşündüğü belliydi. Gülümsemem yüzüme yayılırken verdiği haber geldi aklıma. ''Hah, bunun için kesin bir parti veriyoruz!'' dedim gülümseyerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly'e 2. Carmicheal. Paz Şub. 27, 2011 2:07 am | |
| Annemi küçüklüğümüzden beri pek sevemedik. Bizi kontrolü altında tutmaya çalıştığından beri yani. Yemeğimize, kıyafetimize hatta konuşmamıza kadar bize musallat olmuştu. ''Hah, bunun için kesin bir parti veriyoruz!' "Kesinlikle!" diyerek koluna girdim. Ayağa kalkıp yeni odama yerleşmem için yol aldık. Burası güzeldi. Fazlasıyla. | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly'e 2. Carmicheal. Paz Şub. 27, 2011 2:09 am | |
| | |
|
| |
| Waverly'e 2. Carmicheal. | |
|