It Girl Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

It Girl Rpg

Türkiyenin ilk ve tek It Girl Rpg sitesine Hoşgeldiniz!

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz!

2 posters
YazarMesaj
Brett Messerschmidt
Kurucu & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Brett Messerschmidt

Lakap : Brett sanki çok uzun bir isimmiş gibi Lakap mı soruyorsun?

Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz! Empty
MesajKonu: Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz!   Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz! Icon_minitimeC.tesi Şub. 26, 2011 9:52 pm

Rp'ye Katılacaklar:
Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz! CgvfxbfvXxXBir Hafta İçinde Bunlar Olamaz! Goygoy-Shot-Megan-Fox-100x100
Yer: Dumborton Yurdu
I. Tekil Şahıs
Kısa Kurgu: Brett Yılbaşında ailesi ile çıktığı tatilden dönüşünde GG'de Yılbaşı Tatilinde olanları okur ve Tinsley ile görüşmek için Dumborton'da buluşurlar.

Callie ile Waverly Baykuşları'ndan mesajlaşıyorduk. Ben daha tatilden yeni dönmüştüm ve Callie şu an dersteydi. Tatil boyunca telefonumu kapalı tutmuştum ama yeni yeni öğreniyordum ben yokken olanları. Ben Callie'ye anlatması için baskı yapıyordum ama o hala sessizliğini koruyordu. Birden Callie'den beklenmedik bir cevap geldi. 'İyi tamam. www.gossipgirl.com/yılbası_011? Bu yazıyı oku ve soru sorma.' dedikten sonra çevrimdışı oldu. Merakla internet adresini açtım.

'Lanet olsun!' Ben yokken neler olmuştu böyle. Hemen Tinsley'e mesaj attım. 'Tins, tatlım tatilden döndüm ve Dumborton'da seni bekliyorum. Öptüm.'

Üzerime daha rahat bir şeyler giymekle başlayarak, GG'den daha fazla şey öğrenmek için web sitesini biraz daha araştırdım. Nate ve Chuck ve Tinsley? Ayrı ayrı hiç birşey ifade etmese de birleşince nükleer bombadan bile daha tehlikeli oldukları kesin.
https://itgirl-rpg.yetkin-forum.com
Tinsley Carmichael
Admin & Ivy League Birliği Waverly Temsilcisi & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Tinsley Carmichael

Lakap : Tins, T.

MesajKonu: Geri: Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz!   Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz! Icon_minitimeC.tesi Şub. 26, 2011 10:06 pm

Telefonlarıma gelen mesajların ardıarkası kesilmiyordu ve artık buna yeterden başka diyecek bir şey bulamıyordum. Tanımadığım -ya kendilerini tanıdığımı sanan - insanların hepsi başıma üşüşmüştü ve bundan yeterince sıkılmıştım. Her neyse. Tüm mesajları silecekken tanıdık, hatta oldukça tanıdık isim gözüme çarpmıştı. Brett.. Direk mesajı açtım ve okumaya başladım. Şöyle yazıyordu;

'Tins, tatlım tatilden döndüm ve Dumborton'da seni bekliyorum. Öptüm.'

Resim dersindeydim ve bu benim en nefret ettiğim derslerden biriydi. Halbuki öğretmenim benim çok başarılı olacağımı düşünürdü. Ya da dersinde yer aldığım için her gün beni dikizleyen manyak herif olarak başarılı bir girişimde bulunmuş olacaktı. Tam o an da zil çaldı ve pılımı pırtımı toplayıp odadan çıktım. Arkamdan bakanları ve dedikodu yapanları duyuyordum. Fakat hiçbiri yüksek sesle dedikodu yapabilecek cesareti bulamıyordu galiba. Dumbartondan içeriye adım attığım da direk odama yönelip üzerime bir şort ve bir askılı t-shirt geçirdim. Ayağıma da tatlı bir converse geçirdim. Uzun yele gibi siyah saçlarımı açık bırakıp eski odam olan Dumbarton 303'ün yolunu tuttum. Kapının önüne vardığımda kapıyı çaldım ve içerden gelen o tatlımsı, girr sesini duyunca direk odaya daldım.

Brett Messerschmidt
Brett Messerschmidt

MesajKonu: Geri: Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz!   Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz! Icon_minitimeC.tesi Şub. 26, 2011 10:25 pm

GG'de Tinsley ile ilgili bir şeyler okurken kapının tıklandığını duydum. Cep telefonumu yastığımın altına tıkarak, 'Gir.' dedim. Tabi ki de tahmin ettiğim gibi içeri giren Tinsley'di. Ne kadar sade giyinirse giyinsin her zaman muhteşem görünüyordu. Üzerinde sadece geçen sezondan kalma askılı bir tişört ve kot şortu vardı ama kesinlikle erkeklerin ağzını sulandıracak kadar güzeldi.

Yataktan kalkıp 'Tinss' diyerek boynuna atıldım. Tinsley ise bir anlık şaşırmadan sonra o da bana sarılmıştı. Sonunda onu bıraktım ve onu yatağın üzerine çektim. Tinsley suratında kocaman bir gülümsemeyle bana bakıyordu. Tıpkı iki küçük kız çocuğu gibiydik. O da aynı şeyi düşünmüş olmalı ki beraberce güldük.

'Seni çok özlemişim. Keşke annemlerle o sıkıcı tatil yerine burada kalsaymışım. Nasılsın?' dedim.
Tinsley Carmichael
Tinsley Carmichael

MesajKonu: Geri: Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz!   Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz! Icon_minitimePaz Şub. 27, 2011 2:08 am

Brett'in uzun siyah saçlarını ilk gördüm çünkü ''Tinsss'' diyerek boynuma atılmıştı. Gülümsedim. Parfümü her zaman ki gibi hoş kokuyordu ve aramızda en güzel parfümü kullanan Brett'ti.
Beni yatağın üzerine hızlıca çekti. Buna şaşırmıştım doğrusu. Aynı küçük kız çocukları gibiydi.
Yastığın altında ki telefonu gördüğümde kesinlikle olanları öğrenmiş olduğunu farkettim. Her zaman ki gibi gözümden hiçbir şey kaçmamıştı.

'Seni çok özlemişim. Keşke annemlerle o sıkıcı tatil yerine burada kalsaymışım. Nasılsın?'

.Bunu istemeyeceğini söylemek için ağzımı açtığımda yine o tanıdık olmayan yanma hissi bütün vücudumu sardı. Kızarmıyordum. Kızaramazdım. Ama bu sadece.. İntikam alamamanın verdiği şiddetten başka bir şey değildi. Ağzımdan sadece tek kelime çıktı.

''İyi'' dedim. Buna inanmayacağını biliyordum.
Brett Messerschmidt
Brett Messerschmidt

MesajKonu: Geri: Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz!   Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz! Icon_minitimePaz Şub. 27, 2011 4:27 am

Tinsley'nin gözü yastığıma kaymıştı. Kahretsin. Telefonum gözüküyordu.

'İyi' dedi. Ve kesinlikle yalan söylüyordu. Ben onun herhalinden nasıl olduğunu anlardım. Ne de olsa birlikte geçen 3 yıl bana birşeyler kazandırdı.

'Tinsley, iyi olmadığını biliyorum ama sence bunları geride bırakıp geleceğe baksak. Yani kısaca bunun Tinsley Sözlüğünde ne demek olduğunu biliyorsun sanırım.'

İkimizde gülümsedik. 'Parti Zamanı.' dedik aynı anda. Tinsley şortunun cebine uzandı ve cep telefonunu çıkardı. Ben ise yastığın altından telefonumu almış mesajları atmaya başlamıştım bile.
Tinsley Carmichael
Tinsley Carmichael

MesajKonu: Geri: Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz!   Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz! Icon_minitimePaz Mart 06, 2011 5:06 pm

Parti.. Evet bu hoşuma gitmişti. Zaten Sydney ile de bunu konuşmuştum ve kesinlikle bir parti bana oldukça iyi gelecekti. Ama bu şoku atlatabileceğimi pek sanmıyordum.

''Parti işini ayarlayacağım. Şimdi gitmem lazım B, daha sonra görüşürüz''
dedim ve yanağında küçük bir öpücük kondurarak ayağa kalktım.

Arkamdan bakışını hissedebiliyordum. Dostlarımın benim için endişelenmelerini istemiyordum. Fakat onlara yalan bile söylesem anlıyorlardı. Çünkü biz gerçek dosttuk.
Brett Messerschmidt
Brett Messerschmidt

MesajKonu: Geri: Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz!   Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz! Icon_minitimePaz Mart 06, 2011 9:58 pm

RP BITMISTIR

Bir Hafta İçinde Bunlar Olamaz!
1 sayfadaki 1 sayfası