Serena Van Der Woodsen Admin & Ivy League Birliği Başkanı / Yale Temsilcisi & Yale Üniversitesi & I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 160 Lakap : S. Kayıt tarihi : 21/10/10 Nerden : YDY
| |
Serena Van Der Woodsen Admin & Ivy League Birliği Başkanı / Yale Temsilcisi & Yale Üniversitesi & I. Sınıf
| Konu: Geri: Serena Van Der Woodsen Paz Ara. 26, 2010 5:23 pm | |
|
En son Serena Van Der Woodsen tarafından Paz Ara. 26, 2010 5:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| Konu: Geri: Serena Van Der Woodsen Paz Ara. 26, 2010 5:23 pm | |
| İLİŞKİLERTinsley CarmichaelO kız. Evet, Manhattan'da onu bu isimle tanıyorlar. Adeta benden de parçalar taşıyan bu kız gelecekte ki Serena. Hatta daha iyisi. Ancak bu küçük sürtük Nate aklını başından aldı. Bu kız son günlerde karşıma çıkarsa onu boğabilirim. Nate ArcibaldGerçek aşk mı? Sanmıyorum. Aslında kalbime söz geçriebilsem hiç fena olamazdı. Nate artık alçalmış bir herifin ta kendisi. Onu Tinsley'ye tecavüz ederken yakalamasamda geçmişte kendinden büyük kadınlarla beraberliğini de unutmuyorum. GG ne demişti onun için? Sınıfın Fahişesi. Callie VernonTinsley'nin takımından bir kız. Onu birkaç kez T'nin yanında görmüştüm. Callie ile aramda pek bir sohbet geçemedi, geçeceğini sanmıyorum. Ama Tinsley'nin kölesi (!) olmak onun dediklerini yapmak sonunda ona da gına getirecek. Liderlere baş kaldırın ve kendi monaşinizi kurun. Blair WaldorfDost, düşman, dost. Blair ile çocukluktan beri tanışırız aramıza kara kediler girmiş olsa bile sonunda barışır ve dostluğumuza devam ederiz. Queen Bee. Umarım aramıza bir daha girmezler dayanacak gücüm kalmadı. Sidney CarmichaelJouner. Tinsley'nin kardeşi ve neredeyse aynılar. Sidney daha çılgın ve kestirelemez biri gibi görünüyor. Ablası gibi değil. Tinsley planlar ve yönetir ancak Sindey hemen işe koyulur ve sonuçu düşünmez. Aramızada ki ilişki ise neredeyse hiç yok. Sadece bir kez konserine gitmiştim.
En son Serena Van Der Woodsen tarafından Paz Mart 20, 2011 4:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Tinsley Carmichael Admin & Ivy League Birliği Waverly Temsilcisi & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 104 Lakap : Tins, T. Kayıt tarihi : 05/10/10 Nerden : Manhattan/Waverly Akademisi :D
| Konu: Geri: Serena Van Der Woodsen Paz Mart 13, 2011 1:41 am | |
| Knka bütün karakterlerimi ekle | |
|
Sydney Carmichael Waverly Akademisi & II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 26 Lakap : Syd. Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Paris-
| Konu: Geri: Serena Van Der Woodsen Salı Mart 15, 2011 9:43 pm | |
| İpeek Callie, Blair ve Sydney. Ekle. | |
|