| Önemli Buluşma. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Serena Van Der Woodsen Admin & Ivy League Birliği Başkanı / Yale Temsilcisi & Yale Üniversitesi & I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 160 Lakap : S. Kayıt tarihi : 21/10/10 Nerden : YDY
| Konu: Önemli Buluşma. Ptsi Ocak 03, 2011 10:41 pm | |
| Olay # Serena ve Tinsley'nin buluşması. Zaman # Öğle 12.25 Yer # Starbucks
Starbuck'sa doğru annemin yeni alıdığı son model araba ile gidiyordum. Eski bir dost sayılan Tinsley telefonuma görüşmemiz gerektiği ile ilgili bir mesaj atmıştı. Hangi konuda konuşacağımızı merak ediyordum. Dikiz aynasından kendime bir göz attım. Her zamanki gibi muhteşem görünüyordum. Starbucks'un arabalara ayrılmış bölümüne arabımı park ederken içeriye küçük bir göz attım. Tinsley'yi görmemiştim. Belki de gelmemişti. Yan koltukta duran büyük kahverengi çantamı aldım ve gözlüklerimide gözlerime geçirip Starbuck'tan içeri girdim. İçerisi taze kahve kokusu ile sarmalanmıştı. Kokusu beni her zaman rahatlatmıştı. Starbuck'ta fazla insan yoktu bu da Tinsley ve benim konuşmamı rahatsız edecek kimsenin olmayacağını gösteriyordu. Penrece kenarında ki küçük masalardan birine geçtim. Saatime baktım. 12.25'ti. Umarım Tinsley geç kalmazdı. Bekletilmekten hoşlanmazdım. Garson yanıma doğru yaklaşırken ben dışarıyı bakıyordum. ''Hoşgeldiniz. Ne alırdınız?'' Garsonu şöyle bir süzdüm. Bir kere uzun boyluydu ve yapılı görünüyordu. Starbuck'ta değilde bir spor salonunda görebileceğimiz cinsyen bir çocuktu. Yüzümde küçük bir gülümse belirdi. ''Bir Frappucconi istiyorum.'' Garson çocuk bakışlarımdan adeta eriyordu. Kendimi toparlamadım. Serena kendine gel. Garson çocuk küçük not defterine kahvenin adını yazıyordu. Starbuck o kadar kalabalık değildi ve gördüğüm kadarıyla herkes kahvelerini içiyorlardı. Garsonun heyacan ayakları birbirine dolanmıştı. Erkekler her zaman benim karşımda bu duruma düşerlerdi. Sanrım buna özel bir yetenek diyebiliriz. Garson yanımdan uzaklaştı. Gözlerim dışarıyı izlerken masada parmaklarımla ritim tuttum. Nerdesin Tins? Çantamdan telefonumu çıkardım. Ne bir mesaj ne bir arama vardı. Telefonu yeniden çantaya koydum. Bu sırada garson çocuk kahvemi getirmiş ve önüme koymuştu. ''Başka bir arzunuz?'' ''Hayır, yok. Teşekkür ederim.'' Garson çocuk yavaşça kafasını salladı ve uzaklaştı. İşte tam o sırada kapıda Tinsley göründü. Sonunda geldin tatlım. | |
|
| |
Tinsley Carmichael Admin & Ivy League Birliği Waverly Temsilcisi & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 104 Lakap : Tins, T. Kayıt tarihi : 05/10/10 Nerden : Manhattan/Waverly Akademisi :D
| Konu: Geri: Önemli Buluşma. Ptsi Ocak 03, 2011 11:23 pm | |
| Saat 10 gibi anca uyuyabilmiştim. Tabii sabahın onunda! Tanrım! Avrupa gezim biteli bir kaç ay olmasına rağmen kendimi buranın düzenine alıştıramamıştım. Bir çok insan geri dönmemin sebebiyle parti düzenliyordu ve bu benim oldukça hoşuma gidiyordu. Neyse.. Gözlerimi açtığım da pencereden süzülen ışıklar gözlerimi kamaştırmıştı. Aman Tanrım! Bundan nefret ediyordum. Küfürler sıralayarak yataktan kalkarken bugün Serena van der Woodsen ile buluşacağım aklıma gelmişti. Eskilerden yakın arkadaşımdı. Yaşımın onyedi olmasına bakmayın. Kimse benim gibi olamaz şekerim! Beni tanımayan kimse yoktu. Ben bu kıtada ki her şeyin ta kendisiydim. Bazıları bana, Blair Waldorf ve Serena van der Woodsen'in birleşmiş hali olarakta görebiliyordu. Ah, evet Serena güzeldi. Fakat benim güzelliğim biraz daha çarpıcıydı ve vücudum çok daha alımlı ve sexydi. Bunu tartışmaya bile hiç gerek yoktu. Entrikalarım Blair Waldof'unkilerden çok daha zekiceydi ve bununla ün salmıştım. Kalkıp dolaptan siyah bir elbise geçirdim üzerime. Elbise kısa ve dekolteliydi. Dekoltesi göğüslerimi çok daha alımlı ve büyük göstermişti ki bu bütün erkeklerin aklını başından alırdı. Saçlarımı açık bırakıp hafif bir makyaj yaparken saatin 12.00 olduğunu gördüm. Hay aksi! Deri botlarımı ayağıma geçirince mükemmellik benim yanımda hiç kalmıştı. Limuzinime atlayıp Starbucks'un önüne vardığımda Serena içerideydi ve mızmızlanarak beni bekliyordu. Gülümsedim ve içeriye girdim. İçeriye girdiğimde herkesin yüzü bana dönüvermişti.. Mmm.. İçeri de garsonlardan başka pek kimse yoktu fakat yine de varlardı işte. Garsonlar önüme üşüşürken Serena gülümsüyordu. Bir tane çocuk eriyecek gibi olmuştu karşımda. Kaşlarımı çatıp garsonun yanağına küçük bir öpücük kondurdum. O zevkten dört köşe olurken ben Serena'nın karşısına yerleşmiştim. ''Selam, S.'' dedim ışıldayan gülümsememle. | |
|
| |
Serena Van Der Woodsen Admin & Ivy League Birliği Başkanı / Yale Temsilcisi & Yale Üniversitesi & I. Sınıf
| Konu: Geri: Önemli Buluşma. Ptsi Ocak 03, 2011 11:35 pm | |
| Starbuck'ta herkes Tinsley'den etkilenmişti. Aslında Tinsley'i kopyam gibi görüyordum. Ama benden fazla yenetği olduğuda görülüyordu. Garson çocuklar Tinsley'ye üşümüşlerdi. Bense bu durumdan oldukça keyif almıştım ve Tinsley'ye gülümsüyordum. Garsonlardan birinin yanağında küçük bir öpücük kondurdu ve masaya doğru yaklaştı. ''Selam, S.'' dedi ışıldayan gülümsemesiyle. ''Selam, T.'' Karşımda ki sandalyeye geçti ve oturdu. Elbisesi kısa ve dekolteliydi. Dekolte sayesinde gögüsleri daha bir ortaya çıkmıştı ve onu daha da güzel gösterir olmuştu.Biraz önce Tinsley'nin önünde eriyen çocuk yanımıza geldi. ''Hoşgeldiniz. Ne alırdınız?'' Tinsley bir kez daha çocuğu gözleri ile hapsetti. Çocuk heyecandan titriyor gibiydi. ''Java Chip... Lütfen.'' Garson, küçük kağıda siparişi yazdı ve uzaklaştı. Gözlerimi Tins'e çevirdim. ''Benimle konuşmak istediğin konu nedir Tins? | |
|
| |
Tinsley Carmichael Admin & Ivy League Birliği Waverly Temsilcisi & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 104 Lakap : Tins, T. Kayıt tarihi : 05/10/10 Nerden : Manhattan/Waverly Akademisi :D
| Konu: Geri: Önemli Buluşma. Ptsi Ocak 03, 2011 11:57 pm | |
| Serena'nın bana hemen bu soruyu yöneltmesine şaşırmamıştım doğrusu. İnsanlar benden her konuşmada bir şeyler beklerlerdi. Bunu gerçekten anlayamıyordum. Erkekler beni ve vücudumu isterlerdi, kızlar ise popülerliğimi. Fakat Serena da bu ikisinin de olduğunu gayet iyi biliyordum. Fakat ilk önce konuşmakla başlamanın neresi yanlıştı? ''Anlatacağım S. Merak etme. Bomba gibi bir şey'' dedim. Bunun üzerine S'in kaşları çatıldı ve bana o derin mavi gözleriyle bakmayı sürdürdü. Gülümsedim. İçeceğim geldiğinde garsona havadan bir öpücük gönderdim ve genç adamın bunun keyfini çıkartmasını izledim. Napalım, insanları peşimden koşturmayı seviyordum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Önemli Buluşma. Salı Ocak 04, 2011 12:18 am | |
| Tinsley kahvesini içmekle meşgulken içimden bu bomba konu hakkında düşünceler üretiyordum. Bu kadar önemli ve bomba olan konu neydi? Masada duran ve soğumaya yüz tutmuş kahvemi aldım ve içtim. Tinsley bir taraftan garsonu keserken bir taraftanda kahvesini içiyordu. Bu sırada çantamda duran telefonum mesaj sinyaliyle öttü. Çantamı kendime doğru çektim ve telefonumu çıkardım. Chuck mesaj atmıştı. ''Önemli.'' Bugünlerde önemli olmayan birşey yoktu anlaşılan. Chuck'a küçük bir mesaj attım. ''Şuan meşgulum.'' diye mesaj attım ve telefonumu yeniden çantama koydum. Tinsley bana doğru bakıyordu. Gözlerimiz buluştuğunda kendini toparladı ve bana odaklandı. Sonunda bu bomba konuyu duyabilecektim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Önemli Buluşma. Salı Ocak 04, 2011 12:30 am | |
| Serena'yı daha fazla bekletirsem kesin çatlayacağına emindim. Onu Blair kadar iyi tanımasam da tanıyordum işte. Gülümsemem daha çekici bir hal alırken konuşmaya başlamadan önce derin bir nefes aldım. Bu haber Serena'yı kesinlikle oldukça mutlu edecekti. İç çektim. Keşke beni de o kadar mutlu edebilseydi. Fakat hiçbir erkek beni mutlu edemezdi. Kaşlarımı çattım ve düşünmeye devam ettim. Bu süre içerisinde Serena gözlerini bana dikmiş söyleyeceklerimi bekliyordu. Tam ağzımı açacağım sıra da telefonuna bakıyordu. Telefonunun üzerinde Serenanın ince barmakları dolanırken bekledim. Sonra bana tekrar döndü. Artık konuşmanın vakti gelmişti. ''Nate'i gördüm dün. Bana seni sordu. Yani geri döndü!'' dedim ellerimi çırparak. Serena bunun üzerine donup kalmıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Önemli Buluşma. Salı Ocak 04, 2011 12:35 am | |
| Nate? Geri dönmek mi? Blair ve onun arasında hala bir ilişki varken ikimizde hala görüşüyorduk. Sonunda ne oldu? İkimizede aynı mesaj ve çekip gitti ve şimdi Tinsley onun geri döndüğünü söylüyordu. Nate olan duygularım hala içimde yaşıyordu ancak çekip gitmesinin ardından kıgınlığım daha fazla olmuştu. Tinsley ellerini çırpmıştı. Demek onun düşüncesinde bu iyi haberdi. Aslında evet iyiden de öteydi. Onu çok özlemiştim ve artık geri dönmüştü. ''Demek geri döndü?'' Ağzımdan sadece bu cümle çıkmıştı. Şimdi ne olacaktı peki? | |
|
| |
| Konu: Geri: Önemli Buluşma. Salı Ocak 04, 2011 2:10 am | |
| ''Evet. Ve B ile olanlar hakkında üzgünmüş. Bende dün onu şans eseri partide gördüm. Eskisi kadar yakışıklı'' dedim. Bunun üzerine S'nin yüzünde ki bakış hüzüne dönüşmüştü. Ah Tanrım! Böyle hüzünlenmeye ne gerek vardı anlamıyordum. N sıradan ama oldukça yakışıklı bir çocuktu. Her kızın rüyalarını süsleyen prenslerdendi. Fakat nedense benim ilgimi o yönden çekememişti. Ben daha aksiyonlu ilişkileri tercih ederdim. Mız-mız bir prens değil. O an da saatime baktım. Kesinlikle geç kalıyordum! Tanrım. Bugün annemle alışverişe çıkacaktık ve bundan nefret ediyordum. Her zaman bana bunu yapıyordu o kadın. Değerli dakikalarımı çalıp, sonra da kendi zevksizliiyle beni oyalıyordu. Oysa ben o zamanlarda partilere katılabilirdim. Hmm.. Bu kulağa daha hoş geliyordu. Neyse. ''S, gitmem gerekiyor'' dedim ayağa kalkarken. S ilk başta beni duymadı fakat sonra kafasını onaylarcasına salladı. Ben çıkarken yakışıklı garson da gözünü bana dikmiş üzgünce bakıyordu. Ona yaklaşıp dudaklarımızın birleşmesine izin verdim. Bu akşam kesinlikle benim ateşimle yanıp kavrulacaktı. Onun için acıyordum. Ve kapıdan çıkıp gittim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Önemli Buluşma. Salı Ocak 04, 2011 11:16 pm | |
| Rp Bitmiştir. Konu Kilit. | |
|
| |
| Önemli Buluşma. | |
|