Gossip Girl Gossip Girl
Mesaj Sayısı : 72 Lakap : Gossip Girl Kayıt tarihi : 20/10/10 Nerden : ...
| Konu: İt Girl Dönüşü (: Perş. Ekim 21, 2010 10:09 pm | |
| Jenny Humphrey, yeni bir hayat ve yeni Jenny Humphrey'i yaratmak için Waverly Akademisine doğru adımlar atıyordu. İçinde büyük bir sıkıntı vardı. Ama bu sıkıntının ne olduğunu kendisi bile bilmiyordu. Jenny, sarı saçlı ve mavi gözlere sahip olan, orta boylu fakat o kadar uzun olmayan, Yukarı Doğu Yakası'nın eski Kraliçesi yeni okuluna adımını atmış, valizlerini taşımaya çalışıyorken etrafına da bir bakış atmadan da edemiyordu. Çevreden geçen barbie bebekler kibirli bakışlarıyla Jenny'i süzüyor ve işlerine kaldıkları yerden devam ediyorlardı. Ve bu kişilerin arasında bir de Easy Walsh vardı. Gözlerini genç kıza dikmiş, ince ince genç kızı süzüyor ve elinde ki alkollü limonatayı yudumluyordu. O sırada köşeden eli kitap dolu olan, sınıf başkanı ve WYK (Waverly Yönetim Kurulu)'nun başkanı, Brett Messerschmidt gözüktü. Kızıl saçları her zamankinden daha da kızıl gözüküyor ve ışıldıyordu. Ateş saçan mavi gözleri bu sefer kuşkuyla dolmuştu. Elinde ki telefonu'nun tuşlarına hızlıca basıyor ve önüne bakmadan hızlı adımlarla yürüyordu. Jenny kızı görünce sırıttı. Kız Jenny'i görmemiş gibi yanından geçip giderken Jenny omuz silkti. Brett aceleyle okulun kapısına vardığın da aklında bir sürü soru vardı. Bu soruların yanıtı tam karşısında duruyordu. Menekşe siyahı saçlı ve açık mavi gözleri olan kıvrımlı bir bedene sahip olan, Tinsley Carmichael! Hani şu okuldan atılan kız. İt Girl, Tinsley Carmichael! ''Selam, Brett'' Brett o an da olduğu yerde donakaldı. Cep telefonu nerdeyse elinden düşecekti. Bunu gören Tinsley, kibirli bakışlarıyla ve alaycı gülümsemesiyle Brett'e bakışlarını sürdürdü.
**
Blair Waldorf kendinden emin adımlarla Yale Üniversitesine doğru ilerlerken, yanından geçen yakışıklı çocuklar onu süzüyor ve ağızlarının sulanmasını engelleyemiyordu. Blair bu tür olaylara alışkındı. Sonuçta o, doğuştan şanslı olan hatunların en başında yer alıyordu. Onun sahip olduklarının kaçta kaçı, bir başkasında vardı. Ah! Pardon, sadece doğuştan şanslı kızlardan biriydi Blair. Ama o doğuştan şanslı olanlardan çok daha üstün, çok daha güzel ve çok daha zekiydi. Tabii en yakın arkadaşı Serena Van Der Woodsen'i görmezden gelirsek.. Serena bu dünya da ki en güzel kızdı. Bütün erkeklerin ağızlarını sulandıracak hatunların başını çeken kızdı. Neyse ki artık Serena yoktu.. Ne Serena, ne de Nate yoktu artık. O iki düzenbaz Blair'in haberi olmaksızın birlikte olmaya devam etmişlerdi. Hem de Blair ile Nate tam da tekrar beraber olmaya başlamışken! Blair buna göz yumacak bir kız değildi. O her şey'in en iyisini ve en güzelini hakkediyordu. Başkaları onun umrunda değildi. O sıra da gözüne sarı saçlar takıldı. Aynı Serena'nın saçları kadar açık sarıydı. Blair bunu düşündüğü an da kafasını salladı. Hayır.. Serena Van Der Woodsen artık yoktu. 3 yıl önce en son görmüştü genç kızı. Nate'in ikisini de bırakıp gitmesinden hemen önce. İkisine de aynı mesajı, aynı şeyleri göndermişti. Blair buna da katlanamazdı. İç geçirdi. O sarı saçlı kız, Blair'e arkası dönüktü. Ama Blair o kızı ilk defa bu okulda görüyormuş gibiydi. Sonuçta Blair Yale'in yeni Queen Bee'siydi ve herkesi tanırdı. Kıza arkadan yaklaştı. Blair kızın yeni olduğunu düşünüyordu. ''Selam, ben Blair'' Sesi o kadar melodonik çıkmıştı ki, buna kendisi de şaşırmıştı doğrusu. Kız hızlıca ona döndü. Her şey Blair'e filmlerde ki ağır çekim gibi gözükmüştü başta. Ama sonra gördüğü yüz.. Onu sarsmaya yetmişti. ''Blair!'' dedi genç kız çığlıkla. Bunun üzerine Blair yutkunup gözlerini Serena Van Der Woodsen'e dikti. İt'i an çomağı hazırla!
**
Selam Millet!
Bir süre önce bıraktığım işe geri dönmüş bulunmaktayım. Ne iş yaptığımı hepiniz biliyorsunuz. De-di-ko-du! Ve buna en çok kim mi sevincek dersiniz? Tabii ki de ben! Şimdi bile dedikoduların kokusunu 30 metre öteden alabiliyorum. Sizi bıraktığım günden beri, geçtiğim caddeler, sokaklar ve binalar dan aldığım yeni dedikoduları bilemezsiniz bile. Hepsi bombanın da bombası kadar değerli benim için. Ama şu var ki, bu dedikoduları şu an'a kadar kimseyle paylaşmadım. Ve 3 yıl boyunca içimde saklı tutmak beni yedi bitirdi. Ve sizlerin de dedikoduya muhtaç olduğunuzu da görmedim sanmayın! Bildiğiniz gibi, ben her şeyi duyar, bilir ve görürüm..
XoXo Gossip Girl XoXo Beni sevdiğinizi biliyorsunuz.. | |
|