Chuck Bass İş Adamı & Ivy League Yönetim Kurulu Başkanı
Mesaj Sayısı : 44 Lakap : Chuck. Kayıt tarihi : 03/01/11 Nerden : NYC
| Konu: Özür Dilekleri. C.tesi Ocak 15, 2011 6:05 pm | |
| Limuzin büyük Waverly Akademisinin önünde durdu. Yanımda duran çantatı aldığım gibi limuzinden çıktım ve okula doğru yürümeye başladım. Etraftaki kızlar hayran gözler ile bana bakıyorlardı. Erkekler ise kendilerini havalı gösterme uğraycındalardı. İçeri girdim. Bu büyük akademide Tinsley'yi nasıl bulacaktım. Bu sırada girişte ki masayı farkettim. Yaşı bir kadın oturmuş bilgisayarda birşeyler yazıyor ve çalan telefonlara cevap veriyordu. Yanına gittim. ''Meraba. Waverly öğrencilerinden biri ile konuşmama gerekiyor.'' Yaşlı kadın küçük kalın camlı gözlüklerini indirdi ve dudaklarını sıkarak bana döndü. ''İsmi nedir beyefendi.'' ''Tinsley Carmihael.'' Kadın bilgisayara yeniden döndü. Ardından yavaş hareketler ile telefona uzandı ve sıfır numarasına tıkladı. Aynı anda kadının sesi tüm okulda yankılanmaya başlamıştı. ''Tinsley Carmichael. Tinsley Carmichael. Ramsey Salonunda misafiriniz vardır.'' Kadın telefonu kapattı ve bana parmağı ile koridoru gösterdi. Koridora döndüm ve ilerlemeye başladım. Karşımda büyük ve gösterişli bir salon vardır. İçeride ki öğrenciler dışarı çıkıyordu. Sonunda hepsi dışarı çıktığında kapıyı kapattım ve büyük koyu kırmızı koltuğa kuruldum. Çantayıda yanımda ki sehpaya koydum ve Tins'i beklemeye başladım. | |
|
Tinsley Carmichael Admin & Ivy League Birliği Waverly Temsilcisi & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 104 Lakap : Tins, T. Kayıt tarihi : 05/10/10 Nerden : Manhattan/Waverly Akademisi :D
| Konu: Geri: Özür Dilekleri. C.tesi Ocak 15, 2011 6:22 pm | |
| Adımın yankılandığını duyduğum da odamda oturmuş dergileri karıştırıyordum. Acaba bu misafir kimdi? Merak etmiştim. Fakat üzerimde o kadar büyük bir yorgunluk vardı ki.. Hareket bile etmek istemiyordum. Ayağa kalktım ve boy aynasında kendime şöyle bir baktım. Saçlarım bugün çok daha siyah ve çok daha parlaktı. Gözlerim ise ışığı sönmüş gibiydi. Fakat bu bana farklı bir hava katmıştı. Üzerimde kısa bir şort ve üzerin de ı love you yazan beyaz bir t-shirt vardı. Ayakkabılarım ise spordu. Normalde pek spor ayakkabı giymezdim fakat bugün rahat olmak istiyordum. Önüme gelen saçları geriye atarak şekil verirken çoktan odadan çıkmıştım bile. Önünden geçtiğim herkes dönüp bana bakıyordu. Buna alışkındım. Ben ilgi odağı olmaya 5 yaşında başlamıştım. 5 yaşından beri insanlar benim yeteneklerimle ve güzel ihtişamımla büyülenirlerdi. Bunu annem anlatırdı. Bir an o yaşlı moruğu özledim. Fakat yine de yanımda olmasını istemediğimi biliyordum. Ramsey salonuna vardığım da kapının kapalı olduğunu farkettim. Bu misafirim her kimse yalnız konuşmak istiyordu bu kesindi. Odanın kapılarını açtığım da karşımda Chuck'u bulacağımı hiç düşünmezdim. O geceden sonra onu görmeyi pek istemiyordum. Nefret ve sevgi arasında çok keskin bir çizgi vardı. Belki sevgimi yoketmişti Chuck? Bilemiyordum. Duygusuz ve soğuk bakışlarımla Chuck'a baktım. ''Ne istiyorsun, Bass?'' dedim kollarımı bağlayarak. Bunun üzerine Chuck yanıma oturmamı işaret etti. Fakat oturmayacaktım. Bunu bakışlarımdan anlamıştı. | |
|
| Konu: Geri: Özür Dilekleri. C.tesi Ocak 15, 2011 6:32 pm | |
| Yanıma otrumayınca bende ayağa kalktım ve çantı alıp ona doğru gittim. Gözlerinde nefret ve sevgi arasında bakışlar vardı. Elimde ki çantayı ona uzattım. Elimden aldı. ''Sadece bir çantayı vermek için mi? Biriyle göndertebilirdin.'' Tinsley arkasına dönmüş tam odadan çıkcakken onu bileğinden yakladım ve bana dönmeye zorladım. ''Sadece bunu için değil?'' Tinsley bana döndü. Elini bıraktım ve odanın içine doğru yürümeye başladım. ''O gece söylediklerim için üzgünüm. Ama ben artık uzun bir ilişkiye kendimi hazır hissetmiyorum. Blair'dan sonra bu çok zor.'' | |
|
Tinsley Carmichael Admin & Ivy League Birliği Waverly Temsilcisi & Waverly Akademisi & III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 104 Lakap : Tins, T. Kayıt tarihi : 05/10/10 Nerden : Manhattan/Waverly Akademisi :D
| Konu: Geri: Özür Dilekleri. C.tesi Ocak 15, 2011 6:40 pm | |
| Blair! Yine o sürtük yüzünden Chuck ile olamıyordum. Ona neler yapabilirdim bilmiyordum. Fakat onu diri diri yakmak istiyordum. Elimde ki çantayı ne kadar sıktığımı bilmiyordum. Fakat elimin acıdığını anlamam altı saniye sürmüştü. Gözlerimi kapattım ve kısa bir an bütün nefretimi zihnimden atmaya çalıştım. Blair ile daha sonra görüşecektim. O kaltağa hiçbir zaman yaşamadığı ölümü tattıracaktım. Gözlerimi açıp Chuck'a doğru yaklaştım. O geceyi zihnimden atmaya çalışıyordum. Fakat bu zordu. Bana tek geceliklermiş gibi davranmıştı. Bir eskort kız gibi.. Bu oldukça kalbimi kırmıştı ve hala da kırıyordu. Ama görmezden gelmeliydim. Chuck'un da yaraları vardı. Benimde vardı ve bu yaraları ancak ben iyileştirebilirdim. ''Hayır bu zor değil, Chuck. İstersen yapabilirsin. Fakat yapmak istemiyorsun. Olay bundan ibaret. Ben seni, herkesten daha iyi tanıyorum. Sen istediğini alırsın..'' dedim ve aklımdan şunu da ekledim, benim gibi.. | |
|
| Konu: Geri: Özür Dilekleri. C.tesi Ocak 15, 2011 6:48 pm | |
| ''Evet. Bir konuda haklısın çünkü istemiyorum. Artık bir kıza bağlanıp sonsuz mutluluğ düşünemem Tinsley.'' Hışımla Tinsley'ye döndüm. ''Ben böyleyim. Geçmişte de, bugünde, gelecekte de.'' Tinsley'nin yanına gitmiştim. Elimi omzuna koydum. Tenini sıcaklığını hissedebiliyordum. ''Ama sana öyle davrnmak istememiştim. Üzgünüm.'' dedim ve salonun büyük kapısını açıp oradan çıktım. Arkamda sevebileceğim belki de sevdiğim üzgün bir kızı bırakıp gitmiştim.
Rp Bitmiştir. | |
|