It Girl Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

It Girl Rpg

Türkiyenin ilk ve tek It Girl Rpg sitesine Hoşgeldiniz!

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yeni Başlangıç.

2 posters
YazarMesaj
Blair Waldorf
Ivy League Yale Üyesi & Yale Üniversitesi & I. Sınıf
Ivy League Yale Üyesi & Yale Üniversitesi & I. Sınıf
Blair Waldorf

Lakap : Quenn B, Queen Bee, B, Waldorf.

Yeni Başlangıç. Empty
MesajKonu: Yeni Başlangıç.   Yeni Başlangıç. Icon_minitimePaz Ocak 16, 2011 1:07 am

Bahçesi oldukça büyük toz pembe çiçekleri var , çimlerin arasından tohumlar filizlenmiş yüksek bir bina başlıyor , binanın parlayan camları insanların gözlerini kamaştırıyor,binanın içindeki renkli tablolar döşemelerle dans eder gibi uyumlu , odaların her birinden , birer aşık birer aile, birer ihtiyar var, havuzu sonsuzluğu simgeleyen bir şekle bürünmüş denizi kumsaldaki taşlarla bütünleşmiş,uzaktan bakınca bir tapınak gibi yada saklı cennet gibi .

Aslında gördüğüm sadece taşlı toprak ve kocaman araziydi .

Kudret "Ne düşünüyorsun kızım"

Derin iç çekti "Temel atmaya başla baba bura harika, çizimlere başlıyorum " dedi

Kudret bey güldü "Evet ama unutma tek değilsin bu işte"

Derin "Biliyorum Cengiz amcanın oğlu"

Kudret bey onaylarcasına başını salladı " Döndü bir hafta önce yarın şirkette olacak " dedi

**

Yaprak çantasını yerleştirdi yeni evine baktı. Doruk ortalığı yeterince dağıtmıştı ofladı.

Yaprak:"Aç mısın "

Doruk arakasından sarıldı omzundan öptü "Eh biraz "

Yaprak Doruk'a doğru dönüp "Hazırlarım bir şeyler"

Doruk sırıttı arsızca "Özledim seni "boynundan öper kucaklayıp Yaprağı odaya doğru götürürken Yaprağın gülüşleri havda uçuşan kıyafetlere karışdı.
Doruk yanında uyuyan kıza baktı , siyah saçları beyaz yastığın üzerine dökülmüştü uyurken bile güzeldi diye geçirdi içinden , ama aşık değildi sadece bir bağlılıktı kopmayan bir bağ vardı aralarında iki yıldır sürüp giden bir düğüm ofladı kim bilir kaç kez aldatmıştı Yaprağı , iç çekti belki de biliyordu aldatıldığımı sıkıntıyla gözleri yumdu ve uyudu.

Sabah

Doruk aynanın karşısına geçti kravatını bağladı kumral saçları bal rengi gözleriyle uyum içindeydi parfümünü sıktı yatakta onu izleyen Yaprağa döndü

Doruk "Uyusana erken daha " dedi

Yaprak omuz silkti " Yok seni izlemek daha güzel "

Doruk tepkisizce bakıp ceketini giydi "Çıkıyorum ben "

Yaprak öpücük attı "Akşam erken gelir misin ?"

Doruk ofladı "Sence " çantasını eline alıp çıktı hızlıca evden

**
Derin saatine baktı geç kalmıştı koşarak indi taksiden.Elindeki çizimleri tutmaya çalışıyordu.Sağına soluna bakmadı kulaklarında fren sesi çınladı bacağına dokunan arabaya baktı öfkeyle

Derin"Yavaş be züppe! "arabanın içindeki adam çıktı hızlıca Derin duraksadı önce adamın üstündeki siyah takıma baktı sonra alnına düşen kumral saçlara yapılı vücuduna en son bir erkeği ne zaman böyle süzmüştü ??

Doruk telaşla yanına geldi "İyi misiniz "

Derin sinirle "gel çarp bütün çizimlerim yere düşsün bide iyi misiniz diye soruyorsunuz."

Doruk "Yola bakmadan atlayan sensin güzelim"

Derin gözlerini kısar "Tanışıyor muyuz?"

Doruk arsızca sırıtıp "Tanışalım "elini uzatır

Derin alaylıca gülerek "zaman kaybetmeme değmezsin" deyip içeri girer

Derin hızla toplantı odasına girip oturur yerine heyecanla çizimlerini göstermeye başlar

Kapı açılır ,

Kudret"Hoş geldin Doruk gel babanda gelir birazdan " Derin "e bakar

Derin arkasını dönüp şaşkınca baktı.

Doruk "Yeni ortağım memnun oldum "deyip gülümsedi. "Vav," diye düşündü Derin. "Bu Cengiz amcanın oğlumuydu?" şaşkınlığını yüzünden atıp, "Cengiz amcanın oğlu sen misin?" dedi.
http://www.revenge.com
Serena Van Der Woodsen
Admin & Ivy League Birliği Başkanı / Yale Temsilcisi & Yale Üniversitesi & I. Sınıf
Admin & Ivy League Birliği Başkanı / Yale Temsilcisi & Yale Üniversitesi & I. Sınıf
Serena Van Der Woodsen

Lakap : S.

Yeni Başlangıç. Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Başlangıç.   Yeni Başlangıç. Icon_minitimePaz Ocak 16, 2011 1:12 am

90.

Yeni Başlangıç.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni umutlar, yeni başlangıçlar...
» Yeni dostluklar.
» Yeni bir arkadaşlık... mı acaba?
» Derslerde Yeni Sistem, Bakmanızı Öneririm.